Over ons

Ronald en Rini Brouwer (1953)
Getrouwd 1975
Tot 2009 woonachtig in Doorn

Onze auto: Toyota Landcruiser 105
Omgebouwd tot camper door Custom Campers in Warendorf (Dld)

Reizen hebben we altijd graag gedaan en we hebben dan ook al aardig wat landen gezien. Een echte wereldreis maken was altijd een droom, die we nu waar maken. In 2009 hebben we de beslissing genomen: we gaan een wereldreis maken.

Na verscheping van de auto naar Buenos Aires is ons avontuur in oktober 2009 begonnen. En wat hebben we veel meegemaakt! Talloze mensen gesproken, zowel mede-reizigers als locale personen. En heel veel bijgeleerd over andere culturen, niet in de laatste plaats doordat we in veel landen door ontzettend aardige mensen zijn uitgenodigd. Ook iets wat we hebben gemerkt in allerlei verschillende landen en culturen: mensen zijn eigenlijk altijd vriendelijk.

In eerste instantie hadden wij een reis van zo’n 3 jaar in gedachten – maar de plannen worden regelmatig bijgesteld. Inmiddels wordt het eerder het dubbele….

Ruwweg komt het op het volgende neer:
-  Zuid Amerika                    2 jaar
-  Midden Oosten en Afrika  2 jaar
-  Azië                                    ?

 

 

We genieten van elke dag en voorlopig is het eind dus nog niet in zicht. En we nodige iedereen uit: REIS MET ONS MEE!

ARCHIEF-OVERZICHT

Zuid-Amerika
2009   augustus/september  voorbereidingen
oktober start wereldreis

Midden-Oosten
2012  februari-juni

Afrika
2012   juli t/m
2013   september

Azië
2013 t/m 2015   

 


OVER ONS

Ronald en Rini Brouwer

Reizen hebben we altijd graag gedaan en we hebben dan ook al aardig wat landen gezien. Een echte wereldreis maken was altijd een droom, die we nu waar maken. In 2009 hebben we de beslissing genomen: we gaan een wereldreis maken.